وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تاکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهمنامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی
سرخط خبرها

کنایه امیرعبداللهیان به اروپا و رضا پهلوی | آیا آلمان‌ها می‌پذیرند که اگر هیتلر فرزندی داشت امروز صدراعظم آلمان شود؟

  • کد خبر: ۱۵۲۶۷۸
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۵
  • ۲
کنایه امیرعبداللهیان به اروپا و رضا پهلوی | آیا آلمان‌ها می‌پذیرند که اگر هیتلر فرزندی داشت امروز صدراعظم آلمان شود؟
وزیر امور خارجه با اشاره به حمایت‌های برخی کشورهای اروپایی از فرزند شاه مخلوع گفت: به وزرای خارجه اروپایی و گوترش گفتم آیا آلمان‌ها می پذیرند که اگر هیتلر فرزندی داشت، امروز صدراعظم آلمان شود؟

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه‌شنبه) نهم اسفند ماه در جمع خبرنگاران درباره سفرش به ژنو و رایزنی‌های انجام شده، گفت: سفر به ژنو با هدف شرکت در نشست شورای حقوق بشر انجام شد.

وی اضافه کرد: روز گذشته در شورای حقوق بشر مواضع جمهوری اسلامی ایران را در این خصوص تبیین کردیم. ماه‌های گذشته تلاش زیادی را دشمنان کردند که از یک موضوعی که در ایران پیش آمده بود حداکثر سوءاستفاده را بکنند و به دنبال اغتشاش، ناامنی، بی ثباتی و ترور در ایران بودند. از این فرصت استفاده شد واقعیت‌های صحنه برای شرکت کنندگان تشریح شود. همچنین با برخی از همتایان و وزرای خارجه در خصوص مناسبات دوجانبه و موضوعات منطقه ای و بین‌المللی گفت‌وگو داشتیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی به دیدارش با دبیرکل سازمان ملل نیز اشاره کرد و گفت: نکات مهمی را با ایشان مورد تبادل نظر قرار دادیم. از گفت‌وگو برای رفع تحریم‌ها، همکاری که براساس یک نقشه راه بین ایران و آژانس در جریان است تا موضوعاتی همچون یمن، افغانستان و اوکراین.

امیرعبداللهیان با اشاره به نشست برگزار شده با چهار سازمان بین‌المللی بشردوستانه اظهار داشت: امروز هم یک جلسه‌ای با چهار سازمان بین‌المللی بشردوستانه داشتیم. محور گفت‌وگوهای ما نیرومندسازی همکاری‌های سازمان‌های بشردوستانه بین‌المللی در حمایت از وضعیت پناهندگان و مهاجران افغانستان است. در حالی که نزدیک به پنج میلیون آواره، مهاجر و پناهنده افغان داریم متاسفانه سازمان‌های بشردوستانه بین‌المللی توجهی به ارسال کمک  وحمایت از این جمعیت بزرگ ندارند، ضمن اینکه تحریم‌های یکجانبه آمریکا باعث شده که وضعیت آوارگان و پناهندگان نیز تحت تاثیر قرار بگیرد.

وی گفت: این فرمتی که امروز نشست را به صورت پنج جانبه برگزار کردیم قرار است ادامه یابد و دور بعدی نشست را در تهران داشته باشیم و بتوانیم همکاری‌های نیرومندتری را با سازمان‌های بشردوستانه بین‌المللی و ارتقای وضعیت افغان‌ها در کشورمان داشته باشیم.

وزیر خارجه همچنین گفت که رافائل گروسی مدیرکل آژانس طی روزهای آینده قرار است به ایران سفر کند.

امیرعبداللهیان درباره بحث تروریسم شویی که در سخنرانی خود در نشست شورای حقوق بشر به آن اشاره کرده بود نیز گفت: دشمنان ملت ایران خیلی تلاش کردند که از جمهوری اسلامی ایران و فراتر از آن حتی از ایران بخواهند مشروعیت زدایی کنند و کار دیگری که انجام شد این بود که تروریست‌ها را هم شستشو بدهند و چهره جدیدی از آنها خلق کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسیا ادامه داد: در گفت‌وگویی که با وزرای خارجه اروپایی و گوترش داشتم خطاب به آقای گوترش گفتم آیا آلمان‌ها می‌پذیرند که اگر هیتلر فرزندی داشت امروز بیاید صدراعظم آلمان شود؟ این چه رفتاری است که یک فردی که پدر و خاندانش ده‌ها هزار نفر را در سال‌های حکومتشان در ایران به قتل رساندند چهل و چند سال پیش میلیون‌ها و میلیاردها دلار از اموال ایران را سرقت کردند امروز ادعای لیدر بودن برای افرادی را داشته باشد که به دنبال تغییر وضعیت در ایران هستند، این مثل این است که فرزند هیتلر امروز صدراعظم آلمان شود.

وی ادامه داد: اینکه فردی که در گروهک تروریستی مسؤول شهادت بیش از  ۱۷ هزار زن، مرد و کودک بیگناه است، توسط یک سناتور آمریکایی به عنوان رئیس جمهور آینده ایران معرفی شود.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه البته مردم ایران پاسخ آنها را دادند، گفت: کاربرد این واژه برای اینکه این مسئله و خطایی که دارد صورت می‌‌گیرد را به خوبی تبیین کنند. اینها غربی ها را به خطای در تحلیل و ارزیابی نسبت به ماهیت تروریستی و غیرانسانی خودشان واداشتند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
United States of America
۰۰:۲۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
0
2
چی میزنه این ؟!؟ هرچی ام میگه تکذیب میشه!! یه مشت دروغ و چرت و پرت تحویل همه میده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۰
0
2
پس چطور شما میخاین فرزند ضحاک رو بکنین رهبر مملکت؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->